Темпо Профили 99

Се занимава со продажба на алуминиумски профили, ПВЦ профили, панели, украсни панели, аксесоари за алуминска и ПВЦ столарија како што се брави, ментешиња, електрични прифатници, гелендери, механизам за ПВЦ, пурпени и др. Продажба на алуминиумски ролетни, продажба, изнајмување и сервисирање на генератори од реномираниот бренд GUCBIR.

Темпо Профили 99 е основана во 2011 година и е наследник на реномираната компанија Темпо 96, компанија со долга традиција.

Нашата мисија е да ја продлжиме традицијата на Темпо 96 со проширување на пазарот преку воспоставување на соработка врз основа на доверба со своите клиенти и добавувачи.

Нашата визија е да бидеме поефективни, да се прошириме на пазарот, и да имаме задоволни клиенти.

0

ПВЦ профили

0

ПВЦ столарија

0

ПВЦ панели

Image
Image
Темпо 99

Категори

Нови продукти

Тука ке можете да ги видете нашите најнови продукти што ке ги имаме во Темпо 99