> > > > > > > > >

Добредојдовте на официјалната страница на Темпо Профили 99 - Македонија


Темпо Профили 99 се занимава со продажба на алуминиумски профили, ПВЦ профили, панели, украсни панели, аксесоари за алуминска и ПВЦ столарија како што се брави, ментешиња, електрични прифатници, гелендери, механизам за ПВЦ, пурпени идр.

Темпо Профили 99 е основана во 2011 година и е наследник на реномираната компанија Темпо 96, компанија со долга традиција.

Нашата мисија е да ја продлжиме традицијата на Темпо 96 со проширување на пазарот преку воспоставување на соработка врз основа на доверба со своите клиенти и добавувачи.

Нашата визија е да бидеме поефективни, да се прошириме на пазарот, и да имаме задоволни клиенти.

Tempo Profili99

Нашата мисија

Нашата мисија е да ја продлжиме традицијата на Темпо 96 со проширување на пазарот преку воспоставување на соработка врз основа на доверба со своите клиенти и добавувачи.
Tempo Profili 99

Темпо Профили 99

соработува со познати брендови како што се: Saray Aluminum, Aluplast, Profine, Ni-Ta, Stadur,Tehni,Maco, Roto,HauTau Stublina, Soudal, Ozel Steel, F.F FEB, KaleKilit идр.
Tempo Profili 99